Skurkestreker
Av Jan Ove & Geir
 
SISTE NYTT:
26. Apr 2011: Geir gikk bort, så altfor ung
30. Mar 2009: Utklipp

Hvem er hvem?

Hovedpersoner

Dag Teodor
Dag Teodor
Forbryter av yrke, men har sjelden eller aldri hellet med seg. Forsørger seg stort sett ved å gå på sosialen. Han har forholdsvis høy moral, noe som ikke er særlig egnet for en forbryter, men det som mest av alt gjør ham til en taper, er hans kroniske manglende intelligens. Dag Teodor er bestekamerat med Hvite Maska, og minstebror til Dag Ferdinand og Dag Stubel.

> Første stripe <
Hvite Maska
Hvite Maska
I likhet med Dag Teodor, også forbryter. Også i likhet med Dag Teodor, hemmet av manglende intelligens. Mangler fullstendig teknisk innsikt, noe Dag Teodor i det minste kan skryte av å ha - i et visst mål. Hvite Maska er bror til Svarte Maska, sønn av Gamle Maska, og onkel til Grønne Maska...

> Første stripe <
Dag Ferdinand
Dag Ferdinand
Dag Ferdinand er en lovlydig og respektabel borger. Han er alltid sulten, og strever med å opprettholde idealvekten - som ligger et sted mellom 150 og 200 kilo. Hans helt spesielle fysikk gjør at fedmen slett ikke er sykelig - han får tvert imot problemer dersom vekten går ned... Når matbehovet overgår hans evner til å skaffe til veie føde, sprekker hans ellers så lovlydige og respektable image, og det har flere ganger endt i fengsel. Dag Ferdinand er eldstebror til Dag Teodor og Dag Stubel.

> Første stripe <

Bi-figurer

Dag Stubel
Dag Stubel
Dette er en ekte, hardbarket og intelligent forbryter. Han er leder for en gjeng som kalles Treer-banden, bestående av ham selv, Svarte Maska og Stivskjegg. Han er en slu og utspekulert fyr, og har sjelden, og ikke på svært mange år nå, vært i fengsel.

> Første stripe <
Svarte Maska
Svarte Maska
En slu og nokså brutal forbryter, og Dag Stubels høyre hånd. På egenhånd er han for en småfisk å regne, men under Dag Stubels ledelse er han livsfarlig, og blant eliten av Herdelands forbrytere. Har en uønsket (av Dag Stubel) trang til eventyr og spenning.

> Første stripe <
Stivskjegg
Stivskjegg
Kunne under andre omstendigheter godt passet til beskrivelsen "godslig bamse". Dessverre er han i lag med Dag Stubel og Svarte Maska, og derfor regnet blant Herdelands verste forbrytere. Rent intellektuelt passer han kanskje bedre sammen med Dag Teodor og Hvite Maska, men med sin styrke og sin trofasthet mot Dag Stubel og spesielt Svarte Maska, er han et verdsatt medlem av Treerbanden. Dessverre (for ham selv og sine kompiser) er han uhelbredelig kleptoman, og tilbringer mesteparten av sin tid i fengsel.

> Første stripe <
Gamle Maska
Gamle Maska
Verre grinebiter skal man lete lenge etter. Er far til Hvite og Svarte Maska. Hvite Maskas verste mareritt er å tilbringe tid med sine gamle far, og han og Dag Teodor er rede til de mest ubegripelige krumspring for å unngå å få besøk... Gamle Maska var i sin tid en farlig og forhatt forbryter, men er nå pensonert, og ute av rampelyset.

> Første stripe <
Grønne Maska
Grønne Maska
Nevø av Hvite og Svarte Maska, men er i motsetning til sine onkler, lovlydig. Har såvidt nådt puberteten, og gremmes litt over diverse utslag dette medfører. (Han har blant annet hevdet at han går med maske for å skjule kviser.) I motsetning til sin onkel Hvite Maska, er han lynende intelligent - mer enn godt er, skal man tro Dag Teodor og Hvite Maska.

> Første stripe <

%WELCOME%