Skurkestreker
Av Jan Ove & Geir
 
SISTE NYTT:
26. Apr 2011: Geir gikk bort, så altfor ung
30. Mar 2009: Utklipp

Skurkestreker er skapt og tegnes av Jan Ove (English) & Geir. Det kommer som regel ut 1 ny stripe hver uke (men i noen enkelttilfeller noe oftere). Utgivelsesdagen er søndag, og bare unntaksvis andre dager. (Hvis det f.eks. kommer ut flere enn 1 stripe en uke, eller hvis det ellers er noe helt spesielt.)

Nettlesere

Skurkestreker er testet på de siste versjonene av følgende nettlesere: Internet Explorer, Netscape, FireFox, Opera.

Dersom du opplever problemer, eller mener at noe på skurkestreker.no ser ut til å være feil formattert på nettleseren din, vennligst si fra til oss, så vi kan fikse det. Ta kontakt med: webmaster@skurkestreker.no.

Visse elementer ved skurkestreker.no gjør at vi ikke kan støtte eldre nettlesere. Det er derfor ikke nødvendig å rapportere problemer i slike tilfeller.

RSS

Skurkestreker tilbyr RSS, på adresse: http://skurkestreker.no/skurkestreker.rss

Har du en RSS-leser, som f.eks. Opera eller FeedReader, kan du få beskjed hver gang det er en oppdatering på siden. F.eks. når en ny stripe er lagt ut. I meldingen du får er det også en klikkbar link som fører deg rett til siden vår.

Bruk av våre striper

Alt innhold på skurkestreker.no er beskyttet i henhold til norsk og internasjonal lovgivning. Det er ikke tillatt å framstille noe av materialet under eget navn, kopiere, distribuere, eller på andre måter dra nytte av Skurkestreker, verken materiellet eller navnet (i tilknytning til - eller til forveksling med - skurkestreker.no). Unntak fra dette er oppgitt nedenfor.

Du kan fritt linke til http://skurkestreker.no. Link må inneholde tekst eller bilde som viser (minst) "skurkestreker.no".

Til ikke-kommersielle formål:

Det er gratis å benytte stripene våre, såfremt følgende kriterier overholdes:

 • Du må si fra til webmaster@skurkestreker.no, og oppgi hva slags webside du vil bruke stripen(e) på - vi forbeholder oss retten til å nekte å gi tillatelse til visse typer websider
 • Du kan ikke benytte nyeste stripe
 • Stripene må være statiske - dvs. ikke være automatisk eller manuelt oppdatert på dags/uke-basis.
 • Du må ha en klar link til http://skurkestreker.no i tilknytning til stripen (la gjerne stripen selv være klikkbar), og teksten "skurkestreker.no" må være synlig i forbindelse med stripen.
 • Du kan ikke ha noen form for arkivfunksjon. Du har lov å legge ut gamle striper, så lenge disse ikke er organisert i arkivform, eller på andre måter har samme eller tilsvarende funksjon som skurkestreker.no's eget arkiv.

Til kommersielle formål:

Følgende krav stilles (unntak kan diskuteres):

 • Du må kontakte webmaster@skurkestreker.no og innhente tillatelse først.
 • For statisk bruk kreves:
  • Du må ha en klar link til http://skurkestreker.no i tilknytning til stripen (la gjerne stripen selv være klikkbar), og teksten "skurkestreker.no" må være synlig i forbindelse med stripen.
  • Du må ha en klar link til http://skurkestreker.no i tilknytning til stripen (la gjerne stripen selv være klikkbar), og teksten "skurkestreker.no" må være synlig i forbindelse med stripen.
  • Du kan ikke ha noen form for arkivfunksjon. Du har lov å legge ut gamle striper, så lenge disse ikke er organisert i arkivform, eller på andre måter ha samme eller tilsvarende funksjon som skurkestreker.no's eget arkiv.
 • For utgivelse, mer eller mindre regelmessig kreves:
  • Link til skurkestreker.no er ønsket, men ikke påkrevd
  • Navn på serien "Skurkestreker" må være tydelig og i klar sammenheng med stripen(e)
  • Navn på serieskaperne, "Jan Ove & Geir", må være tydelig og i klar sammenheng med stripen(e)
  • Arkivfunskjon tillates
 • Pris avhenger av inntektsgrunnlag for siden stripen(e) skal vises på. (Skurkestreker er i seg selv ikke kommersiell, og vi har heller ikke kommersielle interesser for serien. Men dersom serien brukes for å fremme kommersielle interesser, mener vi det bare er rett og rimelig at vi kompenseres for slik bruk.)

Epost

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Vennlig hilsen: Jan Ove & Geir


%WELCOME%