Skurkestreker
Av Jan Ove & Geir
 
SISTE NYTT:
26. Apr 2011: Geir gikk bort, så altfor ung
30. Mar 2009: Utklipp
Temaer
 
TEMA: Geir på sykehus
Nytt Tema!
 • Velkommen - (Dag Teodor)
 • Geir på sykehus - (Josar Njus)
 • Gjestebok - (Hvite Maska)
 • Spør Hvite Maska - (Hvite Maska)
 • Spørsmål til J og G - (Dag Teodor)
 • Tanker om livet - (Dag Teodor)
 • Ting vi ikke liker - (Hvite Maska)
 •  
  Nytt innlegg Trykk 'End'-tasten for å gå til bunnen
  Tittel:  Geir på sykehus
  Innsender:  Josar Njus
  Tidspunkt:  2008-07-05     Kl. 12:49
  Hei Geir. Josar Njus her, fra Bikkjedalsposten på Heløy!

  Jeg har vært rundt litt på gatene i Bikkjedal og pratet litt med folk, og stilt følgende spørsmål:

  Hva vil du si til Geir som ligger på sykehus med hjertesvikt?


  Her er hva folk har svart:


  Dag Ferdinand Oppdal: Han bør spise mer mat, slik at hjertet får mer energi. Det er det som er feilen med folk i dag - de spiser ikke nok. Og når de spiser er det bare "uten fett" og "sukkerfri" og "kalorifattig". Vi er på vei mot en gastronomisk katastrofe av dimensjoner, spør du meg! Ta bare Geir - tynn som en tråd. Det var bare et spørsmål om tid før noe alvorlig kom til å skje med ham. Han er iallfall heldig det ikke var spiseforstyrrelser som tok ham. Det er noe som er virkelig alvorlig.

  Pigg Glatt: Hø, ja, jeg husker godt Geir. På åttitallet var vi begge med i en kriminell gjeng som drev rundt på Herdeland og skremte livet av bønder og landsbyboere. Ja, Geir, det er han østfra, ikke sant? Hø, hø, det var tider, ja. Men du vet, vi blir alle eldre, og før eller siden nærmer det seg slutten. (Bare glad det ikke er meg!) Blek i huden, ikke sant? Ja, ja, den Geir, den Geir. Han var en skikkelig drittsekk - av det beste slaget. Iallfall til kineser å være...

  Millionæren Dacky: Jeg hørte om det allerede på mandag i forrige uke. Jeg har en bekjent oppfinner som har laget en maskin som skulle bedre værmeldingen, men han gjorde en feil et sted, og fikk istedet inn en radiostasjon fra Kildestad, fem dager før sending. Jo, jeg har prøvd i flere dager nå å komme i forbindelse med Geir, men det har vist seg særdeles vanskelig. Selv med mine ressurser har det å få til en telefonsamtale mellom Herdeland og Norge vist seg å være bortimot umulig. Denne oppfinnervennen min jobber forøvrig med saken, og her i går klarte han å kontakte Geir i en alternativ dimensjon, men der var altså Geir frisk og rask. Men Geir, hvis du leser dette, hold ut. Vi jobber med saken, og kommer ikke til å gi oss før vi lykkes.

  Glupskog Grisk: Hvem? Geir? Aldri hørt om ham. Tror du han er interessert i å kjøpe papir? Jeg har tusen ruller til avisproduksjon liggende på lager.

  Zinka (ett-eller-annet): Hvem? Fyldig kar, breiskuldra, med piggsveis? Jo, jeg husker ham. Han og jeg var litt av et team for noen år siden. Vi dro rundt om på Herdeland og herjet og levde livet. Jo, det var en real kar, så jeg føler for ham hvis han er på dødens venterom. Sykehuset, altså. Alle jeg kjenner som er havnet på sykehuset, endte opp på likhuset etterpå. Det var Torstein med kniven - han ble litt for slepphendt med kniven. Og så var det Frostein Galte, som skjøt seg selv ved rikosjett. Og han der fyren fra Ørenes, Halstein, som fikk fjorten biler veltende over seg under en biljakt. Vel, Geir, håper du klarer deg, og hvis ikke, så hils mannen med ljåen fra meg!

  Dyea Slimson: Det er skummelt når slikt skjer. Jeg vil ønske ham lykke til og be ham holde motet oppe. Alt kan skje her i verden, og hvem vet - en av disse dagene kommer kanskje til og med jeg og besøker ham! (Geir, du vet vel at det er slutt mellom meg og Rapp?)

  Ordfører Alberg Ugluf: Geir? Var ikke han en av de to norskboerne som var på besøk her for noen år siden for å samle materiale til en bok? Eller var det en tegnebok - eller tegningserie? Noe i den duren. Huff, da. Jeg skal jammen be presidenten sende et tellegram for å uttrykke vår sympati. Eller er det eliktornisk post det heter nå for tiden? Eller dette andre som er så populært blant ungdomspøpelen nå om dagen - essem ess? Når jeg tenker meg om, tror jeg jammen jeg skal sende ham noen av talene mine som jeg har holdt på diverse sykehus og idrettsarrangementer opp igjennom årene. Jeg vet ikke om han liker å lese taler, men det er jo tross alt mine taler, og alle liker jo dem. Det ble uomtvistelig slått fast under kommunestyremøtet i juli i 2003, den dagen det var så godt vær at bare den mest standhaftige av oss møtte fram. Det ble gjort mange gode vedtak den dagen, så det er fortsatt min favorittdag. Ah, lørdag 19. juli - det er min lykkedag. Men det er også mange andre... Hei, hvor skal du hen? Jeg er ikke ferdig med å snakke...

  Politimester Smith: Du virker litt anpusten... Å, du har løpt fra ordføreren. Ja, da kan jeg godt skjønne det. Geir, ja. Jo, det var litt av en kjernekar, det. Han og han andre fra Norge. De var her og intervjuet en rekke folk til et prosjekt de holdt på med. Å, ordføreren har alt fortalt om det. Nå, ja. Vel, da får jeg bare ønske lykke til. Og be ham hilse Dag Teodor og Hvite Maska. Etter at de to dro til Norge for å besøke ham har vi hatt noen fredelige dager her i Bikkjedal. Og bare ikke hør på dem som sier at det er blitt kjedeligere her! Alle beste ønsker fra Bikkjedal politikammer, Geir!


  Ønsker deg lykke til. Det var leit å lese om det siste tilbakesteget.
  Tittel:  Svar: Geir på sykehus
  Innsender:  Geir J. Netland
  Tidspunkt:  2008-07-05     Kl. 17:04
  Josar Njus: Interessant å lese kommentarene du har samlet. Dersom du får kontakt med Jan Ove Aase, bør du be ham fortelle historien om hvorfor ikke Dag Teodor og Hvite Maska er tilgjengelige.
  Jeg vet svaret, men her på Bikkjedal sykehus, eller SUS om du vil, er det litt begrenset hva jeg får gjort.
  Uansett, takk for omtanke og gode ord!
  -Geir
  Tittel:  Svar: Geir på sykehus
  Innsender:  Jan Ove
  Tidspunkt:  2008-07-06     Kl. 07:54
  Om hvorfor Dag Teodor og Hvite Maska for tiden ikke befinner seg i Bikkjedal: Sykehusbesøket :-)
  Nytt innlegg Trykk 'Home'-tasten for å gå til begynnelsen
  %WELCOME%